Födelsedag

Och vilken födelsedag sen.
 
Det mesta under dagen förlöpte väl enligt plan. Tog en tårtbit till morgonkaffet. Besiktade bilen kl 11.10. Fick tel från äldsta dottern på väg från Bilprovningen och hon berättade att dom idag köpt hus i Boden på "krypavstånd" från barnens gamla kompisar och skola. For förbi Lena och fick present. Bjöd grannarna på kaffe med tårta - två äldre damer. Trevlig stund.
Fick senare besök av fyra vänner vilka levererade gåvor beledsagade av djupa tankar. Fick besök av både Enströms och Bellis sändebud vilka levererade blommor. Flera sms med grattishälsningar. Middag sedan, tillagad av yngre sonen. Sist bastu med Mats.
 
Och då borde väl inget mer vara att berätta. Men tro't den som vill. När jag sist tog fram telefonen för att hälsa till kära läsarna såg jag sms från Maria vilket kommit under kvällen. Tonen var sådan att hon bifogat en bild av dansande människor. Idag hade hon träffat sin cancerläkare och även fått höra redogörelse av svar från Karolinska dit hennes journal skickats (på hennes begäran) för en second opinion. Ids inte dra allt, men i korthet: det finns kanske något att göra åt hennes cancer. En sex månaders period av starkare cellgiftsbehandling med tre olika cellgifter. Sen kan det bli operation - av både huvudtumören och levern. Och hon som skulle vara död inom 2-3 månader! Tvåmånadersgränsen var igår!
 
Hur slutade födelsedagen? Jag storgrät av glädje.
 
Tack för alla förböner.
 

Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Mäktigt, detta med Maria, bönen fortsätter. Behöver själv stöd med ortopedbesök för knäet i em och att praktiskt såsom parkering vid sjukhuset runt omkring. vilket stressar en Aspergare och Parkinson mera än själva vårdbesöket.
I går kväll i kyrkan efter veckomässan reseföredrag om projektet "hope rescue" vid soptippen i Maputo där som en gåva från ovan ett positivt myndighetsbesked kom i går som underlättar för skolverksamheten bland barnen som lever på och av tippen. Vår församling är en av projektets bärare.

Svar: Bönebehoven fortsatt stora både när och fjärran.
Torbjörn Lindahl

2023-10-12 @ 09:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0