Nu är det slut

Inte med bloggande så kära läsarna behöver inte oroa sig.
 
Nej, det gäller mitt engagemang i den s k Framtidsgruppen inom Luleå Fridsförbund. Skälet är varken att jag tycker gruppen är onödig eller att det är tråkigt vara med. Snarare tvärtom! Skälet är detsamma som till att jag för några veckor sedan lämnade Kyrklig Samlings samarbetsråd: krafterna - både de fysiska och mentala - räcker inte längre till i den grad jag skulle önska. Och nu när Stefan Aro blivit präst i Örnäset och börjat vara med i gruppen så finns ju fortsatt god prästerlig närvaro. Vid kvällens möte tackade jag för mig och blev avtackad av vännerna med många fina ord. Tack för det!
 
Frågan var öppen om jag skulle vara med även på kommande möte som blir redan på tisdag. (??) Men när jag tänkt över saken under tio minuter i Stefans bil då han skjutsade hem mig så kände jag: Nej, nu är det slut. Jag får bli senior advisor som gruppdeltagarna enskilt kan ringa eller besöka då det finns behov av ett visdomsord 😊
 

Kommentarer
Postat av: Den gamle kamraten

Av en tom hushållspappersrulle - kartongdelen - gjorde jag en stafettpinne som under högtidliga former överlämnades till den yngre kollegan när han tog över gruppen efter pandemin. Det blev liksom skämtsamt ceremoniellt. Kul.
Vad det verkar ska jag nu under våren på grund av vakanser få tillbaka pinnen till låns åtminstone för en tid. Åxå kul.

2023-11-24 @ 09:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0