214:e dagen. Utanför Uppsala

idag.
 
Min gammelsvåger*  kom och hämtade mig på förmiddagen. Ursprunglig tanke var att jag skulle besöka dem och deras dotter och barnbarn. Men då en rejäl förkylning i huset  hindrade det så nöjde sig gammelsvågern själv komma och möta mig istället. 
 
Vi for till Sulas MC som ligger en bit bortom hans hem efter Enköpingsvägen. Han är MC- förare/ägare precis som jag (varit). Och eftersom han är i funderingar på byte av hoj så var besöket väl på plats.
 
Sedan blev det sen lunch på närbelägna golfbanans restaurang innan han skjutsade mig tillbaka.
 
Nu är jag ensam under kvällen då värdfolket är borta. Lika skönt för mig som inte längre har samma mentala ork som förr att ständigt ta emot nya intryck.
 

 
vi kallar alltid varandra med det uttrycket. Men strider ständigt om vem som är den verklige gammelsvågern och vem som är yngre gammelsvåger
 
Givetvis anser jag honom vara den rätte gammelsvågern eftersom han enligt levnadsåren är drygt fyra år äldre än jag. Han å sin sida anser mig vara gammelsvågern eftersom jag gifte mig tre- fyra månader före honom och därmed först kom in i svågerrollen. Ett resonemang jag givetvis underkänner. Man kan ju inte bli svåger innan det finns någon att bli svåger med. Tycker jag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0