256:e dagen. Midsommarafton

Lagom misslyckad dag. Regn stor del av dagen. Alltså midsommar mest inomhus. När det mitt på eftermiddagen blev en stunds uppehåll tog vi oss för att köra till Gammelstad, dels för att hämta något i kyrkstugan, dels för att - för sakens skull -  göra kort besök på friluftsmuseet där man vid fint väder skulle spenderat stor del av dagen. Men redan på vägen dit ökade regnandet igen och vi fick ha vindrutetorkarna på allt större hastighet. Väl framme vid tretiden tänkte vi att vi i alla fall kunde köpa kaffe i café Fägnan. Det skulle enligt anslag vara öppet till kl 16, men redan kring 15 stängde serveringen. Skandal, tänkte jag. Och led särskilt med min yngre dotter som tagit sig dit i rullstol med sin assistent och nu satt inpackad i regnkläder och inte ens kunde få kaffe.
 
Dottern med assistent tog buss hem och Simon och jag körde hem och värmde oss med choklad. Vi övervägde ta med dem i bilen men överslagsberäkning visade att fyra vuxna + rullstol + diverse i bagageutrymmet inte fick plats samtidigt.
 
Väl hemma varm choklad som sagt. Och Att angöra en brygga på TV. Inte lika rolig som när man såg den på bio som tolvåring.
 
Insåg senare på kvällen att jag missat Min gamle kamrats 70-årsdag i veckan. Jag sms:ade att jag böjde mig djupt i stoftet och beklagade mitt försämrade minne och uttalade min vilja komma och gratulera. 
- Under helgen är huset fullt. Kom till veckan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0