Jag trodde

att jag hade kommit över min längtan efter en ny motorcykel. Jag trodde det när den som jag ett tag tittat på försvann (från blocket-annons). Men så visade sig inte vara fallet. Jag har inte kunnat låta bli leta igen bland annonserna och i eftermiddags sa jag för mig själv
- Om det nu finns en hoj som jag är beredd köpa då tar jag den.
Och det fanns det. Bara några mil från min gammelsvåger som jag ska snabbesöka i början av nästa vecka. Vad säger man då?

Kommentarer
Postat av: Erica H

Då slutar man prata med sig själv, Torbjörn - och istället med säljaren. Kollar upp motorcykeln, provkör och köper den.

Det är på tiden du börjar köra igen. Försvinna från jordelivet går att göra på så många olika sätt oavsett om kör mc eller ej. Njut av livet medan det pågår. Naturligtvis vill ha bildbevis när ordningen är återställd dvs du blivit riktigt klok igen som mc ägare ;-)

Svar: Det var då en uppmaning som heter duga. Alla andra avråder mig. Du är den första som önskar mig en mc igen.
Torbjörn Lindahl

2017-05-15 @ 14:13:07
Postat av: Erica H

Efter din MC-olycka hörde jag flera i kyrkan säga:"Hoppas han inte slutar köra nu". Ingen har nog bara sagt det till dig eftersom det låter lite provocerande efter det som hände. Jag har läst dina tidigare inlägg om din förra MC. Du verkar tycka det är avstressande. Härligt! Min poäng är bara att livet är kort. Njut medan du kan. Går inte att leva "vad-som-möjligen-kan-hända-attityden" och välja bort roliga saker i livet. Lycka till hur du än gör :-D

Svar: Man kan ju trösta sig med att det är fler människor som dör i landet pga att dom ramlar ner från en pall (när dom byter gardiner eller letar kakor i överskåpet att ge till gästerna) eller från en stege el dyl (vid något utomhusarbete) än vad det är som dör i trafikolyckor.
Torbjörn Lindahl

2017-05-15 @ 20:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0