Vad har hänt nu då?

Det kan man undra. När jag idag gick in på redigeringssidan till bloggen såg jag i statistiken att det var oerhört högt besökstal igår! Hm? När sådant händer brukar det vara någon som länkat från sin blogg eller att jag annars skrivit något som sätter igång ryktesspridningen. Vad det skulle vara kan jag kanske inte riktigt inse. Eller var det bara så att folk fått semester så dom inte kollar bloggar verje dag och så var det flera som samlat ihop till bloggläsning just tisdag! Men det var inte extremt få dagarna innan heller. Mysterium! Den som lever får kanske se.
 
I mitt eget liv händer att jag de dagar jag är ledig engagerar mig rätt mycket för Frimodig kyrka. Både i Umeå och Boden håller de lokala grupperna på att formulera sina program, skriva artiklar mm. För en tid sedan formulerade vi för Stiftsfullmäktigegruppen lite tankar som finns på stiftets hemsida där de olika nomineringsgrupperna får presentera sig. Och jag får vara med lite på en del hörn. Det är roligt att vi är på G.
 
Ingen tvekan att Frimodig Kyrka behövs som ett alternativ i kyrkovalet. Det blir spännande att se hur det går. Den som inte använder sig av sin möjlighet att rösta i kyrkovalet på de goda alternativ som trots allt finns ska inte sen komma och gnälla på svenska kyrkan!
 
På söndag får jag till min glädje fira mässa igen. Kl 18 i Hertsökyrkan. Kanske ska jag gå till Domkyrkan redan kl 11 och höra kollegan Bosse? Ta med anteckningsblock så slipper jag förbereda egen predikan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0