Frimodig Kyrka

Som lite avkoppling i diskussionerna om laestadianismens relation till kyrkan kan jag väl passa på att påminna läsarna om att rösta på FRIMODIG KYRKA i höstens kyrkoval i september.
Val till Kyrkomötet
Val till stiftsfullmäktige
När det gäller den s k lokala nivån så är det ju inte överallt som Frimodig kyrka går fram med egna listor. Finns Frimodig kyrka så röstar du naturligtvis på det alternativet, i annat fall på "näst bästa".
 
Varför då Frimodig Kyrka i de stora valen? Jo, därför att Frimodig Kyrka är det enda verkliga alternativet.
Särskilt alla ni som är kritiska till svenska kyrkans utveckling, stå inte på sidan och titta på. Dra ert strå till stacken för en förbättring. Till alla - och särskilt till laestadianska vänner med stora familjer - se till att även era vuxna och halvvuxna barn går och röstar. Man har rösträtt från 16 års ålder. Har man redan pga kritik gått ur svenska kyrkan så kan man gå med igen. En månad före valet fastställs röstlängden. Om man inte gjort vad man kan för att rösta bort den politiska majoriteten i kyrkomötet, så ska man inte heller kritisera när svenska kyrkan fattar beslut som för bort från Bibeln och tron.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Eftersom ni inte har en lista i LuDo så kommer ni väl att ansluta er till "Kristdemokrater för en levande kyrka" ?

2013-01-19 @ 16:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0