Lite statistikMed benägen hjälp av min gamle kamrat har jag lyckats lägga in en bild av senaste tidens statistik på bloggen. Man ser tydligt nedgången under bloggfastan, men anar också den oerhörda troheten från kära läsarna som var på hugget direkt från Påskdagen.

Kul att se tycker jag. Hoppas ni följer mig i fortsättningen också. Men nu är det slut på skriverier om Rom och katolicism för den här gången, så JanneL kan nu ta en välbehövlig vila.

Snart kommer det något helt annat.

Kommentarer
Postat av: den hjälpsamme kamraten

Grattis till kurvorna!Fast lite beskt är det att du som börjat blogga långt senare än jag - dessutom på mitt förslag och med mitt bistånd och min uppmuntran - har nästan dubbelt så många daliga läsare som jag själv.Skämt åsido - antalet är alltid intressant. Men till det kommer frågan vi bloggare alltid ställer oss: "Vilka är dom?" Viss vetskap har vi, vissa anar vi och en del har vi ingen aning om vilka de är. Eller varför de läser. Kommentatörer och kommentatöser är ju bara några enstaka som återkommer - välkommet. Men de tysta - vilka är de? Det undrar jag...

2011-05-19 @ 21:45:58
URL: http://stigstrombergsson.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Lärjungen blir alltid förmer än sin mästare eller hur det nu var det stod i skriften!

2011-05-20 @ 00:37:25
Postat av: Anna

"nu är det slut på skriverier om Rom och katolicism"

Var har du skrivit om katolicismen?

Svar: Förmodligen bara samma vår. Sen har jag skrivit igen sommaren 2014.
Torbjörn Lindahl

2014-11-23 @ 23:22:38
URL: http://bibelkristna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0