Nästa möte

I en kommentar till föregående inlägg om OAS-mötet har Håkan Kero bett mig göra reklam för nästa helgs laestadianska stormöte i Sattajärvi (två mil (?) söder om Pajala på vägen mot Överkalix). Det gör jag gärna. Jag tycker faktiskt att folk som bor här i Norrbotten gärna kan far på ett stormöte någon gång även om dom inte själva definierar sig som laestadianer. Mötena är givetvis öppna för alla och människorna är vänliga och trevliga. Man får givetvis stå ut med att alla predikningar tolkas men det vänjer man sig snabbt vid.
Hittar man till byn så lär man nog se var tältet står.

Enligt Håkan kan man även lyssna via nätet  http://www.kyrktorget.se/sattajarvi.fridsforbund . Där kan man även läsa om mötestider mm.

Själv kommer jag att vara där åtminstone någon dag.

Kommentarer
Postat av: Janne L

Nå Torbjörn! Jag samtalade just i kväll med en som besökte OAS-mötet. Det framkom att en av föreläsarna där o en av grundarna av hela OAS grejset, öppet pratade "skit" om laestadianer osv... Så det är nog lika stora kålsupare hela bunten!



2011-07-26 @ 00:10:25
Postat av: maria

Intressant! Och ganska typiskt!

2011-07-27 @ 18:42:59
Postat av: Tobbe

Jag väljer att ta bort två kommentarer eftersom det som diskuterades är andrahandsuppgifter som enligt vad jag inhämtat inte är riktigt med sanningen överenstämmande och då är det onödigt att bidraga till onödiga rykten.

2011-07-27 @ 21:14:52
Postat av: JanneL

Vilken anledning skulle jag ha att sprida lögner Torbjörn. Du pekar ut mig som icke trovärdig utan o ha pratat med mig ens! Du är otrolig!! :O



Sen filosoferar du om att någon eventuellt skulle "prata skit" om OAS osv... Innan du vet om någon ens bryr sig!



Du har alltså den inställningen att det kommer att pratas om OAS i en negativ bemärkelse. Nå vad är då dit o andras inställning till Leastadianer, med sådana förutfattade meningar Torbjörn?

2011-07-27 @ 22:44:29
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/july/onsdag-dagens-blogg-3.html#comment

2011-07-27 @ 22:57:04
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: JanneL

Vill tillägga att vem som sa vad inte är det viktiga, utan bara att det är samma "skit snack" fast i olika hagar.



Jag är ingen supporter vare sig till OAS eller Laestadianer. Min tro sträcker sig längre än så. Jag kan bara förlita mig på en FADER. Den enda vi kan och får kalla Fader, Gud i himlen.

2011-07-28 @ 00:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0