Två sorger

En allvarligare och en mindre allvarlig.
 
En person har dött. En person som jag visserligen aldrig mött men likväl haft mycket kontakt med. Vi har bara mötts på nätet. Utbytt många tankar i andliga frågor. En enstaka gång tror jag hon kommenterat här på bloggen. Annars har det bara varit mailkontakt.
 
Men nu är hon borta. Men hoppet är att hon är hemma.  
 
Vila i frid till uppståndelsens morgon.
 
- - - - - -
 
En blocket-annons på en motorcykel är borta. Förmodligen betyder det att hojen är såld. Och just som jag var på väg kontakta säljaren. Men kanske var det lika bra. Tycker säkert åtminstone några av mina vänner som inte vill att jag ska riskera köra ihjäl mig. Men hur ska jag då uppnå den stress-frihet som en tur med motorcykel skänker? Drömmen vore ju att ha tillgång till en motorcykel som man bara kunde använda då och då när lusten faller på, men  inte behöva äga (och betala!) inte heller behöva ansvara för dess vård i form av service mm. Dröm var ordet.
 
Nu blir  det dammsugning. Om jag inte lyckas ägna så lång tid åt att bära ut sopor, plocka bort allt som ligger och dräller mm, så att dagen är slut innan jag nått fram till dammsugaren.

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Köp en elmotorcykel, Torbjörn! Den ger dej mer motion (särskilt när du inte slår på elmotorn, men även eljest måste man trampa för att få hjälp av motorn) och är mer miljövänlig. Ej heller uppnår du - sannolikt - de farter som riskerar liv och lem.

2017-05-07 @ 12:53:37
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag vill INTE se dig ligga i diket vid E45 nån fler gång. Just sayi'n. På tal om motorcyklar.

Svar: E45 var det kanske. Men nå't dike var inte inblandat. Både jag och hojen hamnade på vägen.
Torbjörn Lindahl

2017-05-07 @ 20:10:49
Postat av: Erica H

Tack för det du gjorde för Sara. Jag förstod inte förrän senaste 4 veckorna hur mycket du faktiskt hjälpt henne i hennes kristna tro via er mailkontakt. Tråkigt att ni aldrig fick mötas IRL. Skype är en bra grej men ganska säker du inte har sådana "för dig moderniteter"? ;-) Vi borde skicka dig på kurs ;-) Sara är/var en fantastisk fin vän. Hoppet är att "bibelmarodören" nu kommit hem...

Svar: Vi kan väl kalla det "Internetbaserad Alpha-kurs i förkortat skick". Men glöm inte att det var dina ord som satte henne på den kristna vägen, in the first place. Enkla, ärliga vittnesbörd borde fler människor få möta.
Torbjörn Lindahl

2017-05-08 @ 13:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0