Lite tom i huvudet

känns det som att jag blev då jag avslutat läsningen av den stora och tunga dubbeltegelstenen Katolska Kyrkans Katekes. Inte pga innehållet egentligen utan därför att läsningen tagit så mycket av min uppmärksamhet. Läsning plus funderande över det jag läst. Och naturligtvis! - funderande över hur jag, för kära läsarnas skull, ska blogga om det jag läst och funderat över.
 
Nu funderar jag mest på annat. Igår tog jag mig för att fara och titta på ett fritidshus till salu. Fint vid en av de stora norrlandsälvarna. (Vill man ha stuga vid vatten är det bäst välja älv eller sjö eftersom havsvikar har en tendens försvinna i takt med landhöjningen.) Som sagt, fin stuga men kanske önskar jag mig något enklare.
 
När jag ändå var ute med bilen passade jag på ta en tur och hälsa på svärfar. 
 
När jag kommit hem och sitter och funderar varför jag egentligen skulle vilja ha en liten stuga så är svaret: för att kunna koppla av en stund. Men då inser jag hurusom jag lika mycket kopplar av med en tur med motorcykeln. Alltså kan det lika gärna bli MC istället. Tillbaka på ruta ett.

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Vänta nu - hade du inte en liten stuga i Gammelstad? Fast det slår mej att det är ett tag sen du skrev om den. Kanske den - eller andelen i den - är avyttrad?

Svar: Jo, kyrkstugan är kvar. Men den ligger ju inte vid vatten!
Torbjörn Lindahl

2017-07-13 @ 12:00:55
URL: http://efsidag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0