Födelsedagsuppvaktning

blev det också. För jag for inte hem igår. Efter besöket hos yngre bror med familj blev det åter till äldre bror för god middag och intressanta samtal. Och det var trevligt för även om jag bott där har vi knappt setts pga våra skilda engagemang under OAS-dagarna. Till middag åt vi lax och drack något gott till det. Vad ska jag givetvis inte berätta men det gav anledning till ett samtal om olika viner. Ett stort privilegium att ha syskon med familjer.
 
Födelsekalaset blev på hemvägen. Vi åkte till Vebomark och fick uppvakta Kh i Burträsk-Lövånger Åke Lundgren som fyller 60. Där träffade man också en massa folk varav alla var trevliga och många kända sedan många år tillbaka, bl a komminister em Bengt Block som flera gånger ledde bibelstudier på KU- och KGF-läger under min gymnasietid i början av 70-talet. Dem minns jag med glädje; alltid gedigna och givande.
 
Sist blev jag avsläppt vid busshållplatsen i Ånäset och sen buss hem. Händelserik och givande vecka. Nu gäller det att börja orka jobba imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0