Illa

Undviker ordet katastrof .och bidrar därmed inte till att devalvera orden. Men illa är det. Luleå utslaget ur SHL-slutspelet och andra stiftslaget Skellefteå ligger under med 1-3 i matcher mot Frölunda.
 
Var i afton på lokal med god mat, gott öl och stora tv-skärmar och såg matchen tillsammans med kollega som är total Skellefteåsupporter. Tänka sig att även jag höll på Skellefteå. Men när Luleå är ute ur leken får man ta näst bästa. Och dessutom har jag alltid känt positiva vibbar för Skellefteå. Det är stan där mina föräldrar träffades när dom gick läroverket. Så utan den stan hade jag kanske inte funnits.
 
Skelleftevinst hade ju varit roligare. Synd att trenden dom-som-gör-första-målet-vinner skulle brytas just när Skellefteå gör 1-0.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Ja, och att trenden med idel bortasegrar skulle brytas just i Göteborg (mot Luleå bröt ju Frölunda hemmasegersviten just i Luleå...).

Nånånå, än är det inte färdigspelat och tre raka ska väl inte vara en omöjlighet? (Frölunda tog ju tre raka i fjolårets slutspelsmatcher mot Lule Hockey, som också ledde med 3-1 i matcher). Men LITE skadetröst kan väl vi lulebor ändå inhämta i tanken att även AIK har stora problem med det lag som slog ut Lule Hockey? Kanske Lule rent av tagit fler slutspelssegrar mot de blivande svenska mästarna än AIK kommer att mäkta med?

Den som lever får se. "Det är så roligt att leva, för då får en se hur det går" som J A G Acke formulerade saken.

Svar: Tur att jag har dig, Andreas. Du kan ju "å andra sidan" alltid finna tröst även mitt i den värsta bedrövelse:)
Torbjörn Lindahl

2016-04-22 @ 08:44:19
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: SigridL

Det är i sanning illa.

2016-04-23 @ 12:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0