Midsommarhelg

Jag har ju haft viss tradition att berätta vad som hänt under helgen. 
 
På midsommaraftonen tog jag mig för att klippa gräset. Verkligen på tiden. Tänkte först skoja om att jag har en gräsklippningsfobi, men jag avstår. Även när man skojar med sig själv kan det ju uppenbarligen få konsekvenser som man inte råder över. Alltså skriver jag - också det är sant - att jag haft mycket att göra med att tömma mammas lägenhet. 
 
På kvällen åt jag middag his moster o morbror. Även mamma var med.
 
Både midsommardagen och idag har jag varit till Överluleå kyrka. På semestern är det roligt ibland åka någon annanstans, särskilt som det kan kombineras med motorcykelkörning och trevliga besök. Igår blev det snabbesök hos dotter o måg o barnbarn, idag kyrkkaffe hos goda vänner.
 
Helgen har alltså avlöpt lungt och stilla. 
 
Nu har jag snart till punkt och pricka följt min gamle kamrats råd: jag har skrivit om (åtminstone nämnt) Mc-tur och barnbarn. Återstår något laestadianskt. Till helgen är det visst stormöte i Korpilombolo. Åker jag dit över lördagen och erbjuder mig vara med i nattvardsdistributionen? 
 
Nu kan besökssiffrorna på bloggen återgå till det normala. Hoppas alla kära läsare återfår sinnesfriden så här lagom till semestern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0