Inte ens hundra mil

Tänkte få anledning skriva ett inlägg i kategorin Mest MC.  Skälet till att jag blev påmind om denna försummade kategori var att jag vid inkörandet av hojen i garaget ikväll kunde konstatera att jag inte ens kört hundra mil ännu denna säsong. Katastrof, halva sommaren har ju redan gått. Har väl ägnat för mycket tid åt mina fobier kan jag tänka.Tänk det fanns en tid då jag brukade ha bränt 200 MC-mil redan innan maj månad var slut. Men det var för länge sen så länge sen.
 
Idag blev det dock några mil. Tog ledigt och for till Boden igen och målade på dotterns o svärsonens hus. Idag fick jag leka med skyliften och måla högsta delen av gaveln. Ingen höjdskräck här. 
 
Men innan jag for dit i morse klippte jag färdigt gräsmattan. Ville inte störa grannarna med för sen klippning i går kväll.
 
Men åter till ämnet för dagen: motorcykelkörning. Hur ska jag få fart på den? Fara fram o tillbaka till bror i Umeå? Eller till fjällen en ledig helg. Blev sent igår bjuden på ett 60-årskalas framöver. Kunde ju vara lämplig anledning för en MC-tur. Kalaset hålls några tiotal mil från Luleå. Ja, faktiskt i vårt östra grannland. Om vädret blir bra blir det MC annars bil.
 
Den motorrenovering jag gjorde på hojen i vintras verkar ha gjort nytta. Inget anmärkningsvärt oljetapp so far. Förr fick jag fylla på åtskilliga dl / hundra mil. Men att köra är lika kul som tidigare. Så fort man kommit upp på hojen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

började nästan tro att den där saken hade pensionerats...

Svar: Nej, efter det att jag kostat på den åtskilliga tusen så får den vara i tjänst ett tag till
Torbjörn Lindahl

2015-07-16 @ 12:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0