Blogguppehåll

Lär det bli ett tag framöver å Dag Sandahls blogg. "Till andan faller på". Han verkar aningen less på sin bloggs kommentatorer.
 
Det kan ju inte jag skylla på - om jag skulle få lust sluta blogga vill säga. I kommentarfältet till denna ringa blogg är det oftast lungt. På Facebok lär det däremot ha kommenterats desto mer. Nu läser jag aldrig på Facebook så om detta är jag (lyckligt?) ovetande. Bortsett från det som berättats. Men jag tvingas erkänna - fortfarande efter flera veckor  - att jag ännu inte begriper vad det var i mitt blogginlägg, där jag försökte ifrågasätta den slarviga användningen av ordet fobi, som var så upprörande. Jag fattar ännu inte. 
 
 

Kommentarer
Postat av: den gamle kamraten

Jag är inte mycket på FB men ändå något. Jag har inte märkt något mer än det jag berättade för dig sist vi sågs. Min bedömning är att det inte ens blev, än mindre är, någon "storm".
Har jag fel i denna sak uppmanar jag var och en som vet av "stormen" att med skärmdumpar eller liknande att dela med sig av sin kunskap. Min e-postadress är förnamn+efternamn(utan punkt emellan)+ snabelA+telia+com. Eller förnamn+efternamn(med punkt emellan)+snabelA+svenskakyrkan+se.
I inlägget "stormar på nätet?" på min blogg 7/7 skulle man kunna tolka så att det i någon mån har bäring på saken.

2015-07-09 @ 23:21:31
URL: http://stigstrombergsson.blogg.se
Postat av: Ylva Willborg

Läste fobi-inlägget högt här hemma och vi uppskattade det båda. Mycket.
Och att få positiva kommentarer kan vara stödjande och roligt, men jag kan förstå Dag, vars blogg jag uppskattar, men kommentarsfältet läser jag mycket sällan där och det finns flitiga inläggsförfattare jag läser extremt sällan. Jag blir bara trött då.

Svar: Tack. Roligt höra från dig.
Torbjörn Lindahl

2015-07-11 @ 23:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0