Undersökning

Inledde denna lediga dag med att fara till badhuset och simma. Passade även på att använda tippbrädan där man kan spänna fast fötterna och sedan vända sig upp och ner så hela kroppen och ryggen dras ut liksom. Jätteskönt.
 
Träffade efteråt i foajen en god vän ur gudstjänstförsamlingen och vi fick ett intressant samtal om olika saker som berättas i Bibeln. Nyttig diskussion om bl a annat vissa passager i Skriften som vi upplever svåra; de med mycket våld och de där Gud, eller de som beskrivs som Guds tjänare, uppmanar till våld.
 
Hemma igen fann jag i eposten en undersökning jag ombads delta i. Jag har tydligen någon gång anmält mig kunna delta i dylikt. Oftast är det Trafikverket som undrar hur nöjd man är med rastplatser vid vägarna och hur man söker information om trafikstörningar (det gör jag aldrig i förväg, man märker väl, tänker jag) Eller hur nöjd man var med sin senaste tågresa el dyl. Om man i inledningen medger att man inte åkt tåg senaste tiden så säger den "Tack för din medverkan" innan man svarat på en enda fråga. Lättförtjänt tack, må jag säga. Tänk om det vore lika lätt få ett tack för sina insatser i andra sammanhang.
 
Idag handlade dock undersökningen om arbetsplatsen. Är man nöjd? Har man nog kompetens för sitt jobb, skulle man rekommendera denna arbetsplats till andra, får man nog information för att kunna göra ett bra jobb? Osv. När det frågas efter hur man upplever sin "närmaste chef" får man väl tänka på arbetsledaren och VD får man väl översätta till kyrkoherde eller ska man tänka kanslichef?
 
En gång tidigare tror jag att jag fått samma undersökning. Undrar om svaren skiljer sig mycket åt? En del svar kan ju vara aningen beroende av "dagsformen".
 
 Undrar hur dagsformen är för Luleå Hockey. Om knappt två timmar tar laget emot Örebro i Coop Arena. Funderar just nu på om jag ska fara dit. Träffar ofta lokala pingstpastorn i isladan. Då kan det bli lite andliga samtal även där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0