Fonden för samvetsfrihet

Ge den ditt stöd. Googla lite så hittar du mer Information.
Just nu stöder fonden barnmorskan Ellinor Grimmark som har en stor rättegångskostnad att betala. Hon förlorade i Jönköpings tingsrätt när hon drev att hon diskriminerats när hon inte fick arbete efter att hon uttryckt sin hållning i fråga om aborter.
 
Jag ska inte försöka beskriva hela fallet i detalj då jag inte är så insatt i detaljerna. Men jag tror detta är en principiellt viktig fråga för alla kristna. I sverige finns ingen reglerad samvetsfrihet för sjukvårdsanställda så att dom t ex skulle ha rätt slippa deltaga i arbete med aborter. Men i de flesta europeiska länder finns en sådan samvetsfrihet.
 
Därför är Ellinor Grimmarks kamp av stor principiell betydelse. Ge ditt stöd.
Om 1000 pers ger 1000 kr
eller
2000 ger 500 kr
eller 
4000 ger 250 kr
 
då är hennes nuvarande rättegångsskuld på en knapp miljon betald. En baggis för Sveriges samlade kristenhet. Eller ska vi ta det ordentligt på en gång, 100 pers ger 10000? För det kan behövas mer när frågan förs till hovrätten och på sikt kanske ända till eurpadomstol.
 
Så ge ditt stöd till samvetsfriheten. Låt inte en enskild individ ruineras för att hon hjältemodigt för en kamp för oss alla.
Ge en gåva! En ordentlig gåva!
Fonden för samvetsfrihet
Bankgiro 508-8521
Swish 123 589 6519 (ange Samvetsfrihet i meddelandefältet)

Kommentarer
Postat av: T. Bertilsson

I sanning något att stödja!

Det ofödda barnets oinskränkta och ovillkorliga rätt till liv får aldrig överges. Det finns inget som helst försvar för att döda barn i moderlivet. Barnmorskan Ellinor Grimmark är i detta en föregångsperson, som är värd största heder och respekt.

Svar: Helt rätt. Det är allvarligt att efter årtionden med fri abort som en självklarhet i samhället börjar även många kristna vackla i sitt försvar för livet.
Torbjörn Lindahl

2015-12-31 @ 09:08:50
URL: http://fieldmarchal.blogspot.se
Postat av: Staffanw

Tack för påminnelsen. Hade glömt denna viktiga insamling. Ellinor, och saken, behöver allt stöd.

2015-12-31 @ 16:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0