Äntligen

Är jobbet igång. I huset. Renoveringen av toalett och badrum. Arbetet sker i flera steg som nog de flesta läsare vet. Utrivning av ledningar och porslin, slipning och spackling och mattläggning och sen tillbaka med allt och en del nytt. Snyggt blir det. Välkomna till veckan att provsk(-)ta i vacker miljö. Lite av andlig förnyelse: det yttre växlar men människan förblir densamma med sina möjligheter, behov och svårigheter.
 
I morse gjorde jag en snabbvisit på nya församlingsexpeditionen. Tur att jag satt med på förmiddagsfikat, annars hade det bara varit kvinnor (8-9 stycken). Tur att chefen och en majoritet av prästerna är kvinnor annars kunde man ju tvivlat på jämställdheten i svenska kyrkan :)
 
Lagom till lunch då jag befann mig i Hertsön ringde äldsta dottern och sa att hon var i stan med barnbarnet. Undrade om morfar ville komma och luncha. Hon hämtade t o m sin gamle far med bil. Längre lunch blev det givetvis men jag erkänner mig vara aningen ringrostig i den ädla konsten att äta själv med vaket litet barn i famn. Dottern fick utöva konsten. Lycka träffa dem båda.
 
Framåt aftonen blev det info om höstens alpha-kurs. Några nya intresserade. Får se om dom kommer när kursen drar igång.
 
På bussen hem kunde jag följa utvecklingen i matchen Luleå-Skellefteå. Luleseger kunde jag sedan se i Nordnytt och Sportnytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0