Väl hemma igen

kan jag se tillbaka på en intensiv knapp vecka i OAS-rörelsens regi. Varmt har det varit. Riktigt varmt. Vid vissa tillfällen några grader över trettio.
 
Idag var det festhögmässa. Lika glädjerikt som jag tänkte mig igår kväll. Men några detaljer i gudstjänstagerandet kunde vi finslipa en aning säger jag och hoppas jag inte låter alltför sur. 
 
Bussresa till Landvetter och sedan flyg. Halvvägs till Arlanda råkade vi ut för turbulens pga närhet till åskmoln vilket gjorde resan ganska skakig. Flygvärdinnorna fick skyndsamt rulla tillbaka serveringsvagnarna och sätta sig på sina platser och spänna fast sig. När dom vågade röra sig igen var det försent fortsätta försäljningen.
 
Tiden fram till avgång för Luleåplanet blev sedan kort. Om det eller annat var skälet till att vi som kom från Göteborg inte fann våra väskor i Luleå vet jag inte
 
Tvillingbrodern mötte mig på flyget och vi for en snabbsväng till mamma innan vi och svägerskan gick på Roasters och fick något gott att dricka och en pratstund innan jag tog lokalbussen hem.
 
Nu har lyssnat igenom CD:n med min egen bibelförklaring från OAS-mötet. Super-ego givetvis att lyssna på sig själv men efter sista veckans debatt måste jag ju kontrollera den lutherska halten:
- inget om påven
- inget om avlaten och skärselden
- inget om helgonen eller Maria
Kära läsarna kan således vara lugna.
 

Kommentarer
Postat av: Bengt Pohjanen

Lugna?
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/politik-tar-guds-plats-i-biskopsbrev-om-miljon_3778784.svd



Svar: Jag har sett artikeln. Skarp och bra kritik.
Torbjörn Lindahl

2014-07-28 @ 08:55:02
Postat av: Maria, skonummer 39

Och nu är det väl OAS i våra trakter snart? Vet dock inte om jag hinner dit eftersom jag ska ägna mig åt en viktig familjeaktivitet i helgen. Ibland krockar det lite olyckligt.

Svar: Jo OAS på Storstrand, Piteå nu till helgen fred-sönd 1-3 aug. Start fred kl 19. Men var välsignad i det sammanhang du är med i.
Torbjörn Lindahl

2014-07-28 @ 11:59:12
Postat av: Anonym

Tack så mycket! Vi ska på spännande saker i helgen!

2014-07-28 @ 21:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0