Dag 2

på kyrkomötet har det varit idag. Utskottsarbete hela dagen. Från utskotten får vi inte blogga, dvs vi får inte berätta vad någon enskild ledamot sagt. Alltså berättar jag inte heller vad jag själv sagt även om jag idag yttrat mig några gånger i utskottet.
 
Alltså återstår bara att berätta att jag åt lunch tillsammans med Bert Löndahl och middag tillsammans med alla Lulestiftare, inbjudna av biskopen, som dock inte själv var närvarande eftersom han är på tjänsteresa och träffar representanter för den ryska kyrkan.
 
Dagen inledde jag med att gå till Fyrishov - som jag alltid brukar en morgon varje kyrkomötessession för att simma 1000 m och träffa min storasyster som tillhör gänget morgonbadarna. På eftermiddagen hann jag ytterst kort träffa min gammelsvåger och ta en kopp kaffe med honom och få veta att han i kyrkovalet ägnade sig åt svågerpolitik genom att rösta på Frimodig Kyrka.
 
Under kort promenad mot hotellet i sällskap med person från annan nomineringsgrupp fick jag ytterst intressanta inblickar i vad som händer i socialdemokratiskt dominerat pastorat i stiftet.
 
Hade detta inlägg något allmänt värde? Knappast. Vill ni läsa nå't mer seriöst om kyrkomötet - kolla in FK-kamraten Håkan Sunnlidens blogg. God natt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lelle

Spännande!

2013-09-26 @ 23:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0