Äkta avkoppling

blev det till slut. Kunde inte motstå (varför skulle jag gjort det, det är ju ingen kamp mot synden?!) att ta ut motorcykeln för en tur. Fick f ö idag ett SMS från arbetskamraten som jag bjöd på en tur tidigare i veckan. Hon hade blivit helt "motorcykelfrälst".
 
Den här gången åkte jag direkt till E4 vid Rutvik för färd norrut. Körde sedan in mot Sundom för att få köra gamla kurviga vägen mot Råneå. Men det var lite obehagligt i mörker. Man ser ju inte så långt in i kurvorna så jag fick köra betydligt långsammare än normalt på den vägen. Den är bättre på dagtid. Annars är det ju mysigt att köra i mörker, precis som man kan uppleva det när man åker bil. Hem från Råneå blev det raka vägen på E4. Härligt köra en sträcka riktigt fort (110), för det är då bekymren blåser iväg.
 
Nu är det bara knappt 17 timmar till dess jag kan gå till vallokalen i Porsökyrkan. Vad tror ni jag ska rösta på? Givetvis...
 
.....FRIMODIG KYRKA.

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Men fr.o.m. måndag börjar kampanjen Reclaim the church - reformation 2017! Vi måste driva det här redan i valrörelsen 2014 att de politiska partierna och deras avläggare ska UT UT UT UT ur alla trossamfund (om de nu är engagerade i fler). Vi kan inte fira reformationsjubilet 2017 med Centern och Socialdemokraterna (det bleve ju som Luther-jubileet 1983 i DDR, Gott erbarme sich!).

2013-09-14 @ 22:37:52
URL: http://efsidag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0