Vilken kväll det blev

Ledig dag och ledig kväll. Då blev det hockey. Med nästan fyra perioder, för först skulle förra hemmamatchen mot HV71 spelas klar, den som avbröts ca sex minuter in i tredje perioden, vid ställningen 1-1 och med powerplay för Luleå, pga att en HV-spelare allvarligt skadades.
 
I denna sista del av förra matchen mot HV tog Luleå initiativet klart. Hade utan vidare kunnat avgöra under ordinarie matchtid, men vann istället i sudden death. Två poäng.
 
Efter spolning av isen började så kvällens match, men då var redan klockan så mycket som den brukar vara i mitten av tredje perioden. Det berodde på att allt började kl 20 istället för 19 pga att HV blev försenade pga krångel med sitt plan. Nå, när ordinarie match väl började så var det Luleå för nästan hela slanten. 6-0 blev det till slut. Tre poäng. Summa fem poäng på en kväll. Inte illa. Räknar man med målet i den avslutade tidigare avbrutna matchen så har Luleå nu på två matchtillfällen gjort 15-1. Om Micke Renberg i nästa hockeykväll säger att Luleå spelar tråkig hockey så ska han få...ja, vad då.
 
Först vid 23-tiden var man ute ur ishallen. Tur att arbetsdagen inte behöver börja redan kl åtta i morgon. Vi ska ha någon slags träff för olika kategorier anställda. Prästerna ska träffas först kl 11. Vad var det vi skulle prata om? Minns inte, trots att jag läst mailet med kallelsen.
 
I morgon kväll har vi alpha-kväll igen. Då är man med på banan igen. Dock inte hockeybanan

Kommentarer
Postat av: Maria, Skonummer 39

Ja, vad var det ni skulle prata om???
Höt igenkänningsfaktor, möten är INTE min grej!

2012-11-28 @ 20:32:26
Postat av: Maria, Skonummer 39

HÖG menar jag.

2012-11-28 @ 20:33:08
Postat av: Tobbe

Vi fick en redogörelse för antagen budget för 2013.

2012-11-28 @ 22:32:00
URL: http://torbjornlindahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0