Kommentarspolicy

Det finns skäl att då och då påminna läsarna om det som jag någon gång tidigare berört: vilka regler vill jag ska gälla för kommentarer på denna blogg. Just nu kan vara ett sådant lämpligt tillfälle.
 
1. Kommentarer ska huvudsakligen handla om det jag skrivit i inlägget.
Inte att enskild kommentator med anledning av något jag nämnt börjar långa utläggningar om egna angelägenheter (det som min gamle kamrat på sin blogg brukar benämna kidnappning av blogg).
 
2. Jag vill att kommentarer normalt ska undertecknas med fullständigt namn.
a) det finns dock ett antal individer som regelbundet kommenterar under signatur eller endast med förnamn. Men då dessa blivit kända för mig - genom att epostadressen (som jag kan se trots att den inte syns offentligt) är med eller genom att personerna på annat sätt personligen gett sig tillkänna så kan det accepteras.
 
Ett antal av dessa skulle jag dock vilja uppmuntra att träda fram helt öppet; i vissa fall därför att det skulle ge mer auktoritet åt kommentaren, i några andra fall för att det skulle var en ytterst nyttig övning i konsten att offentligt "bekänna sin tro".
 
b) under inga förhållanden accepterar jag att för mig okända anonyma kommentatorer på denna blogg går till hårt och tydligt angrepp mot mig eller det jag skrivit. Ska vi ha en offentlig debatt så ska villkoren vara lika. Bär jag den "börda" det innebär att öppet stå för mina åsikter så ska min motdebattör göra detsamma. Annars får debatten vara.
 
3. Om det bryts alltför tydligt eller alltför mycket mot någon av ovanstående regler (eller jag på annat tydligt sätt anser kommenatren olämlig) så kan en kommentar raderas och/eller bloggen temporärt sättas under moderering (= att jag ser alla kommentarer först och väljer vilka jag släpper igenom). När detta skrivs är bloggen inte modererad.
 
Understundom möter man åsikten att dylika kommentarsregler innebär en censurering av åsikter. Absolut inte. Denna blogg är min, inget offentligt debattforum. Det står varje läsare fritt att starta en egen blogg om lusten att skriva av sig blir alltför stor..
 
Med dessa villkor: Välkomna att kommentera!
 

Kommentarer
Postat av: Jan Andersson

Ord och inga visor! :-)

2012-11-07 @ 16:29:19
Postat av: André Bergström

Torbjörn Lindahl

Gör jag något mot kommentarspolicyn om jag hälsar Dig välkommen till våra sammankomster? Om du har möjlighet, är du välkommen till våra sammankomster i helgen!

Se här aktuellt program:
http://www.kyrktorget.se/gallivare-malmberget.fridsforbund

Jag ber om ursäkt om jag gjort något mot kommentarspolicyn?

Jag önskar en trevlig vinterhelg!
André

2012-11-07 @ 20:28:21
Postat av: Jan Lampa

Guds sanningar tål vilka granskningar och attacker som helst. Tål dina eller mina funderingar att granskas i Gudsord?


Hebreerbrevet 4:12: Ty Guds ord är levande och kraftigt och skarpare än något tveeggat svärd, och tränger igenom, så att det åtskiljer själ och ande, märg och ben; och det är en domare över hjärtats uppsåt och tankar.


Det är möjligt att Gud kommer att "lugga" mig för att jag har ett hetsigt sinne Tobbe! Men jag lägger all min tillit till Gud och hans rättfärdighet, än på några iconer (fula dessutom) och katolsk avgudadyrkan.

/JanneL

2012-11-07 @ 21:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0