Hemma igen

Ja, jag kom ju hem redan igår. Jättetrött. Men tog mig ändå för att plocka ur min resväska omedelbart. Vis av erfarenheten! Det har hänt att resväskan stått ouppackad på hallgolvet i veckor efter en resa. Det beror givetvis på att jag ägnar all möjlig tid åt att förse kära läsarna med nya stimulerande, lärorika, roliga inlägg.
 
Tog lite ledigt under förmiddagen eftersom eftermiddagen var en inplanerad konfirmandplaneringseftermiddag och kvällen tre timmars konfirmandsamling. Först kl 21.15 tog jag bussen från stan. Fin konfirmandgrupp har vi och goda ledare att samverka med, nära varandra. Så ser kära läsarna att vi redan förverkligar Strukturutredningens* intentioner, redan ett drygt år innan dess administrativa konsekvenser ska börja gälla. Det, om något, är exempel på lojalitet av en som tillhör gruppen värsta strukturförändringskritiker.
 
En sådan anmärkningsvärd kyrklig lojalitet borde belönas, men när arbetsledaren på förmiddagen ringde och berättade min nya lön så kunde han meddela att jag fått exakt enligt snittet, det som de flesta fått. Alltså har jag inte jobbat bättre (och ska uppmuntras), inte jobbat sämre (och ska tillrättavisas) eller tillhör någon särskild grupp (kvinnor, glesbygdsbor, yngre, äldre el dyl) (som ska"lyftas fram").
 
Jag är tydligen bara helt vanlig. Det betyder att kära läsarna får nöja sig med bara helt vanliga blogginlägg.

.* utredningen hette Närhet och samverkan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0