Dagens kyrka

I dag någon gång öppnar en ny bloggportal som heter Dagens kyrka. Där finns länkar till ett antal kyrkliga bloggare. Skaparna av portalen har velat ge en enkel väg till några olika bloggare som ur olika synvinklar skriver om livet i svenska kyrkan. Alla skriver under eget namn. Alla är sig själva och ingen har gått in under någon gemensam ideologi eller partiprogram. Alltså kan man bland de länkade bloggarna stöta på olika och motstridiga synpunkter.

Portalen uppdateras så fort någon skrivit något nytt.

Jag känner mig hedrad att min ringa blogg finns med. Läsarna kommer att känna igen några bloggare som jag själv länkar till eller som understundom dyker upp som kommentatorer här på bloggen.

Håll till godo!

Det ursprungliga skälet till skapandet av portalen lär ha varit att ge en liten pik till de ansvariga bakom tankesmedjan Seglora, vilka enlig uppgift är ute för att ragga ihop 250000 för att göra något liknande. Genom denna portal visas istället att något liknande kan göras helt gratis. Kanske är det ett tecken på vad som kommer inom kort i svenska kyrkan: dom som är beredda göra något utan kostnad kommer att ta över kyrkan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0