Spännande utveckling - men ändå frid

Min gamle kamrat har på sin blogg raderat sitt senaste inlägg om den gamle prosten som blev klandrad av domkapitlet för att han avstod sin vigselrätt. Detta kamratliga handlande lämnar fältet fritt för spekulationer. Jag ska dock inte ta dom nu även om det kliar i fingrarna. Återkommer - kanske - till ärendet efter jul. Nu blir det julefrid. Bara en O-antifon återstår innan julhelgen.

Igår mailade jag stiftet och begärde kopior på alla handlingar i samma ärende. Redan idag hade jag epost i hemdatorn med en rejäl mängd bilagor. Snyggt jobbat, stiftet! Återkommer även här efter jul med mina slutsatser även om det här också kliar i fingrarna. Jag har redan läst alltihop.

Men nu är det jul. T o m första världskrigets skyttegravssoldater kunde ju ha julefrid. Då ska även jag och domkapitlet ha det.

Kommentarer
Postat av: Gunvor Vennberg

Snacka om Cliff-hanger! Det kanske går att ta tag i saken framemot menlösa barns dag. Det borde rimligtvis bli Rama-skri p g a detta! Jag hoppas dock att det blir fokus på organisation och inte på person.

2011-12-22 @ 22:52:42
URL: http://gunvorvennberg.blogg.se/
Postat av: Annette Öberg

Evangeliska Frikyrkan - Elim - har uniont fattat beslutet att avsäga sig vigselrätt f.o.m. 2012. Det är så viktigt att följa vad Gud genom sitt Ord säger oss. Något annat beslut kan inte fattas!

God Jul önskar Annette

2011-12-23 @ 14:23:49
Postat av: maria

Jag har varit ute på stan och sprungit i affärer. Även det är en strid som bör tagas på största allvar en dag som denna: 23 december.

2011-12-23 @ 15:31:12
Postat av: Stellan Bengtsson

Hej Torbjörn

Kul att läsa din blogg och dina synpunkter. Särskilt roligt att se att Du som jag är MC åkare. mvh Stellan

2011-12-25 @ 13:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0