Just nu - senare

är det just nu. Efter det att jag lämnade träffen med OAS-ledarskapet har jag hälsat på kollega och god vän som bor en bit norr om Göteborg. Vi träffades i stora staden på söndag eftermiddag och underhöll oss där några timmar med att åka Göteborgshjulet, se på slutet av SM för polishundar, äta god mat på indisk restaurang samt dricka kaffe å ytterst trevligt fik.

Sedan har jag alltså befunnit mig i lantlig prästgård och njutit generös gästfrihet. Igår eftermiddag även middagsgemenskap med god väns goda vänner och igår kväll fick jag följa med till ett enkelt bibelsamtal hemma hos Bengt Pleijel. När jag hörde att Bengt även understundom brukar läsa min blogg så blev jag förstås lite nervös som jag alltid blir när jag ansikte mot ansikte inser att det faktiskt finns folk av kött och blod som läser bloggen och inte bara en massa anonyma prickar i statistikdiagrammet.

F ö har statistiken tagit ett rejält skutt uppåt sedan jag började skriva om qigong och yoga och alternativmedicin och new age. Tydligen brännande ämnen. Jag har ju lovat återkomma i ämnet och det löftet avser jag hålla men tror att jag först tar mig hem till Luleå vilket sker med flyg i afton. 

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej Torbjörn!



Har du någon mailadress man kan nå dig på?



Med vänlig hälsning



Ulrika



2010-09-21 @ 17:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0