Gott nytt år

Det vill jag önska alla kära läsare och samtidigt tacka för all uppmuntran och för alla trogna förböner för Maria.

Utan att skriva ner hela hennes journal kan jag väl berätta att det under de senaste dygnen några gånger pendlat fram och tillbaka eller upp och ner, vilket man nu ska säga.* Senast idag (nyårsafton alltså) skedde först en vändning till det sämre och sedan en förbättring igen. I afton firade vi nyår med henne och även vid tolvslaget orkade Maria skåla i saft blandat med mineralvatten vilket hon absolut inte skulle ha orkat på eftermiddagen.

Men det känns fortfarande som att vandra på slak lina. Minsta lilla (tillfälliga) försämring gör att man blir orolig. Marginalerna är små.

Till de delar av läsekretsen som längtar efter mina djupsinniga analyser av det kyrkliga s k läget eller mina hyllningar till MC-åkandets glädje kan jag bara vädja om tålamod tills den tid kommer då jag kan koncentrera mig på något annat än det som just nu känns viktigare än allt annat.

* detta gör att den som frågat mig ena minuten kunnat få höra "att nu är det bättre" medan den som frågat andra minuten fått svaret att "nu är det sämre".

(C:a ett dygn efter det att detta inlägg skrevs har jag gjort några ytterst små justeringar i texten)

Kommentarer
Postat av: "Syster"/Annette Öberg

Tack för delgivning åt oss om läget för Marias liv.

Ni är alla i våra tankar och i fortsatt bön.

Kul att höra att ni kunde skåla in det nya året.

2010-01-01 @ 10:19:35
Postat av: Mikael Fältros

Verkligen tråkigt att höra om din dotters tillstånd. Vi är många som är med er i böner och tankar. Viktigast av allt är förstås att Gud är med också i våra svåraste stunder. Sätt all tro och lit till honom.

2010-01-01 @ 11:00:07
Postat av: Andreas Holmberg

Ja, vilken nyårshelg! Jag vill ändå önska dej Torbjörn och Maria (och övriga familjen) ett Riktigt Riktigt Gott Nytt År 2010! Vi får ta "blott en dag, ett ögonblick i sänder" och lita på att allt "vilar i vår Faders händer". Hälsningar Andreas

2010-01-01 @ 22:31:57
URL: http://efsidag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0