Krångel

Nu är det nå't krångel med bloggen. Jag skrev ju det helt kort i förra inlägget. Därför är det - som jag skrev - lite krångligare än vanligt att skriva och läsa vad kära läsarna skriver. Men jag har just skickat iväg ett felmeddelande så man får se om saken åtgärdas. Men jag känner läsarnas förväntansfulla flåsningar i nacken. Så jag får göra vad jag kan för att tillfredsställa läsarnas behov av rolig, underhållande, djupsinnig och tankeväckande läsning. Det hann ju gå nästan en vecka mellan mina två senaste inlägg och då ser man tydligt hur statistiken sjunker. Inte bra. När dessutom min gamle kamrat, lik en obotlig alkis kommer och undrar om det inte är dags för ett inlägg då inser jag att jag måste försöka göra vad jag kan - trots större ansträngning från min sida. Hur offrar man sig icke för sina vänner!

Kommentarer
Postat av: sven-åke nilsson

Varför inte prova att skriva med live Writer, då slipper du det mesta krånglet. Och kan koncetrera dig på det du vill ha sagt i stället för det tekniska.

2009-09-07 @ 22:42:32
URL: http://karesuandoherden.blogspot.com/
Postat av: Tobbe

nej, jag byter inte. Konservativ av naturen. Kanske är det bara jag som inte fattar i kombination med att även datorn krånglar ibland.

2009-09-08 @ 13:24:31
Postat av: sven-åke nilsson

Inte behöver du byta blogg, live writer är ett bloggverktyg som du kan koppla till din blogg.

Du hittar den på Windows uppdateringar, om inte så kan jag skicka en länk.

2009-09-09 @ 22:14:14
URL: http://karesuandoherden.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0