Fastedag

Det har tagits ett initiativ i landet att utlysa denna dag 9 sept som faste- och bönedag för kyrkomötet. Tyvärr sprider jag detta väl sent - dom flesta har väl redan ätit frukost, men kanske hinner du under dagen göra åtminstone något lite som markerar dagens allvar och ta dig tid för en stunds bön i gemenskap med många kristna i landet.

Kommentarer
Postat av: s

NU läser jag om fasta...Jag ber, Käre Far i himmelen, led med din Ande alla som ansvarar för svenska kyrkan. Herre förbarma dig över oss! Sänd en väckelse, först i våra hjärtan sen i hela landet.

Herre, jag ropar, förbarma dig över vårt land. I JESU namn amen.

Gud välsigne dig, Torbjörn och alla som läser bloggen.

2009-09-09 @ 21:25:24
Postat av: Fjällfina

Den gamle kamraten såg till att jag fick reda på det innan både lunch och middag... Apropå fasta så verkar magasinet AMOS ha bestämt sig för att fasta från Frimodig Kyrka i Luleå stift. Ta en titt själv på alla andra nomineringsgrupper, så minskar aptiten avsevärt. Vi får väl sätta oss utanför stiftets hus och hungerstrejka för att få komma i tidningen, verkar det som.

2009-09-11 @ 14:12:36
Postat av: Tobbe

Till Fjällfina!

Det är nog så att dom officiella reklamfoldrarna från olika kyrkliga organ, tex stiftet eller en lokal försaamling bara tar upp dom grupper som redan är representerade i resp belutsorgsan.

Hoppas att vår första representant på vår stiftslista - Gunvor Vennberg - kommer in i stiftsfullmäktige så får vi vara med nästa val!



Själv har jag ännu inte läst Amos så jag vet ej hur det påverkar aptiten. Får se om jag associerar vidare till Amos när vi om en stund ska äta surströmming i Hertsökyrkan.

2009-09-11 @ 15:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0