Hoj och hå

Nu har jag suttit hela kvällen och skrivit protokoll från årmötet med SMC- Norrbotten (Sveriges Motorcyklister) vilket hölls i Sävast samma dag som kyrkovalet var. Får erkänna att det senare tagit så mycket av min uppmärksamhet även efteråt att jag snudd på (favorituttryck som jag har noterar dom som känner mig) försummat mina världsliga förpliktelser.

Men det kan inte hjälpas att det leder tankarna till MC:n. Men nu står den (igen) på verkstad, för nu ska det fixas lite med det som skadades i våras.  När jag hade den inlämnad på försommaren så fixade dom bara det viktigaste så att jag skulle kunna använda den under sommaren. Det som är av mer kosmetisk art ska nu åtgärdas. Nu när säsongen ändå är slut så den bara skulle stå i garaget i alla fall.

Tur att husorganet MC-folket kom i brevlådan idag. Då får jag drömma mig bort ett tag med hjälp av dess reportage. Bl a fanns en artikel om hur man reser en omkullvält motorcykel på bästa sätt. Det borde jag ha läst förut, jag som vält omkull hojen hur många gånger det nu var. Men nu vill jag inte få något nytt tillfälle att öva uppresning av kullvält hoj. Men intressant är det att en person ska kunna resa t o m en 400-kilos motorcykel. Då borde jag kunna resa min som bara väger drygt 190 kg. Men den har hög tyngdpunkt förstås.

Undrar vart jag drar nästa sommar?


Kommentarer
Postat av: Jan Andersson

För att lätta upp lite, med tanke på mina tidigare besvärliga frågeställningar, så vill jag berätta att även jag är med i SMC och har haft ett flertal motorcyklar genom åren :-) Dock sen något år tillbaka har jag bara en 4-hjulig modell, blev så pga tidsbrist och sviktande hälsa. Men vem vet vad framtiden har i sitt sköte, kanske blir nått igen! Har iaf många fina minnen på två hjul, främst från dagsljusa midsommarnätter då världen synes oändlig som evigheten! :-)

2009-10-07 @ 16:56:32
Postat av: "Syster"

Förstår, tyvärr inte, att tjusningen är så stor att vara med i SMC och låta hojen ta så mkt.plats i livet.

Men, visst är det fritt för olika intressen och värden för oss var och en.

2009-10-07 @ 21:54:19
Postat av: Tobbe

Alla kan givetvis inte förstå tjusningen med allt. Men OM man väl är motorcyklist så är det snarast en självklarhet att vara med i SMC - motorcyklisternas "fackförening", som kämpar för motorcyklisternas intressen på många olika sätt och kan var till nytta om något händer.

2009-10-10 @ 20:06:34
Postat av: Ann O Nym

Vad är det för fel på Svemo??

2009-10-10 @ 22:01:27
Postat av: Tobbe

Svemo är ett idrottsförbund för dem som tävlar med motorcykel. Inte aktuellt för mig alltså.

2009-10-11 @ 12:35:43
URL: http://torbjornlindahl.blogg.se/
Postat av: lillsyrran

Grattis på födelsedagen, bror (härmed har jag avslöjat att även jag - ibland - läser denna blogg;-)

2009-10-11 @ 20:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0