Åter i stugan

Nu sitter jag i min kyrkstuga igen. Nu är det söndag kväll. Sedan sist har jag alltså igår återvänt till Stefanosgården i Gagsmark (efter det att jag igår förmiddag gick på högmässa här i Gammelstad) och höll i går eftermiddag ett fortsatt föredrag om Kyrkan och predikade igår kväll vid en enkel aftongudstjänst. Idag fick jag fira högmässa och predika ännu en gång. Det var roligt. Kan faktiskt inte säga annat än att jag verkligen tycker att det är roligt att få celebrera den heliga mässan och tala Guds ord (hoppas att det jag säger är Guds ord och inte bara människors).

Efter högmässa och kaffe var det dags för hemfärd. Vi var tre bilar som for norrut samtidigt och vi tog vägen förbi byns badstrand där två av oss tog ett dopp. Premiärdoppet för mig denna sommar. Inte överdrivet varmt, men jag gillar att bada.

Väl hemma så bjöd jag två mostrar och en (ingift) morbror på fika här i stugan (vilket var bestämt sedan tidigare) och vi hade en trevlig kväll. Nu har jag bokat en tågbiljett för kommande semesterresa - och varit extremt modern och utnyttjat den nya möjligheten mobilbiljett!. Så nu återstår inte annat än att säga godnatt. Men ännu tvekar jag om jag ska sova över här eller fara hem. Kanske är det ett tecken på begynnande ålderdom att jag efter en natt här och en natt borta börjar längta hem till min egen säng.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Nå hur blev det? stannade du i stugan och din egen säng?

2009-06-22 @ 11:20:26
Postat av: Tobbe

Jag sov i stugan. Alltså sov jag inte i min egen säng utan i bäddsoffa. Men nu är jag i mitt eget hem.

2009-06-22 @ 13:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0