Vårkänslor?

Åkte förbi min lokala MC-handlare under eftermiddagen. (Tro nu inte att jag smiter från jobbet: jag jobbade hela förmiddagen + hela kvällen + en del av eftermiddagen). En liten stund kunde jag slita mig från jobbet för att fara och hämta senaste Hondabladet. Utkommer varje år med information om de Hondamotorcyklar som säljs i Sverige under året. På MC-firman höll man knappt på att känna igen sig. Det har varit kombinerad MC-och bilförsäljning, men nu ska det bara bli MC. Så det var oändligt många fler MC än det brukar och många fler märken. Affären slås ihop med annan MC-butik i staden.

När en av säljarna - som f.ö. var förste ägare till den motorcykel jag äger - såg mig gå runt och titta på de olika hojarna så sa han "börjar det bli vår nu?" Kanske det. Men den vackra skidsäsongen har ju just börjat. Varför ligger man alltid så långt i förväg i tanken. Tänk om jag kunde göra det med städningen också. Där är det tvärtom.

Hur som helt: det kliade i fingrarna. Jag fick nästan lust att fråga vad dom skulle ge i inbyte för min gamla hoj om jag bytte upp mig till senaste modell av Transalp, men jag lät bli. Och tur var väl det. Får nöja mig med att handla med ögonen när jag ligger på kvällarna och bläddrar i senaste Hondabladet.

Father Brown borde testa motorcykelåkning. Det är ett perfekt sätt att bli av med överflödsadrenalin. Fast det var väl så - om jag minns hans kommentar till föregående inlägg rätt - att han nu äntligen fick upp adrenalinnivån till acceptabla höjder. Då förstår jag att han inte åker hoj.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Är det dig själv eller oss du försöker övertyga när du skriver att du inte smiter iväg från jobbet?

2009-02-12 @ 16:34:33
Postat av: Father Brown

Rätt uppfattat Tobbe. Hojåkning skulle säkert medföra förskräckande reslutat på adrenalinet. Risken är överhängande att jag skulle bli menlös.

2009-02-12 @ 22:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0