Anonyma önskamål

Jag blir ju nyfiken och undrar om Anonym som skrivit en kommentar till mitt förra inlägg är samma person som tidigare kommentatorn Ann O Nym eller om jag fått en ny lustigkurre på halsen.

Nå, i vart fall kan jag inte uppfatta Anonym på annat sätt än att han/hon önskar att jag skriver mer om veckans OAS-möte i Älvsbyn, Norrbottens pärla. Hela programmet ids jag inte skriva ner. Den som kan läsa detta har uppenbarligen förmåga att ta sig ut på nätet och kan därför själv kolla på OAS-rörelsens hemsida. Där kan man också läsa om OAS-mötet i södra Sverige som är i Borås om två veckor, men börjar redan på tisdag den veckan. Givetvis gör jag gärna reklam för dessa båda möten. Om jag har tid att blogga så mycket under det att dagarna pågår vågar jag inte lova.

Däremot kan jag ju avge ett kort vittnesbörd och säga att jag anser att det som OAS-rörelsen står för - andlig förnyelse  där man med förtoende vill ta emot Bibeln som Guds ord i öppenhet för både den helige Andes verk i våra liv och en sakramental och liturgisk medvetenhet - är den absolut mest positiva trenden i vår kyrka just nu. Jag deltager i dessa sammanhang med mycket stor glädje och har ofta det som möter mig i OAS-sammanhangen som förebild för det jag försöker förverkliga i mitt arbete i församlingen. Dock borde jag kanske vara ännu frimodigare i det avseendet, tycker en del av mina vänner.

I går afton var jag alltså till Älvsbyn och var med några timmar på OAS-mötets förmöte för de medverkande. Kvällen avslutades med en mässa i Storforsens kapell vilken jag fick förmånen att leda. Ursprungligen hade jag - givetvis - tänkt åka MC men då en vän ville följa mig så tog jag bilen och tur var väl det. Det hade varit onödigt kallt att åka motorcykel hem så sent på kvällen.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Har han möjligen tittat in på dgk:s blogg?? vem dgk är borde den läsare som är ständigt återkommande hit kunna lista ut...

2008-07-09 @ 11:06:04
Postat av: Tobbe

Jag tittade just där och då såg jag...

2008-07-09 @ 11:08:44
Postat av: SvBG

Inser att det var redan den här helgen det är OAS-möten i Älvsbyn. Jag ska åtminstone försöka komma dit en av dagarna. Behöver bli lite blåst... ;-)

2008-07-09 @ 16:56:10
URL: http://www.svenbertilgrahn.se
Postat av: Ann O Nym

Det var den korta vittnesbörden. läsekretsen önskar få ta del av den långa eller måste vi överge dig till förmån för dgk?

2008-07-15 @ 11:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0