Tack alla trogna läsare

Nu ger jag upp. Jag började på ett inlägg, sedan gick jag ett ögonblick ifrån det för att kolla på en kommentar som jag ville kommentera, när jag återgick till utkastet så hade allt försvunnit utom första meningen. Då skrev jag hela inlägget en gång till och förhandsvisade, när jag sedan skulle fortsätta redigera så hade allt försvunnit igen utom första meningen.

Vad är meningen? Nu blir jag arg! (den har sista meningen ska egentligen inte vara med utan den har jag i ett senare skede skrivit in för att kolla att det fungerar - se nedan!)

Hjälp, vad gör jag för fel? Eller är det bloggen det är fel på helt utan min förskyllan eller värdighet? Nu skyndar jag mig att publicera det utan någon förhandsvisning eller någonting. Inlägget skulle alltså handla om att jag tackar alla trogna läsare för visat intresse. Men nu orkar jag inte skriva om det för tredje gången. Men det var ganska roligt, synd att ni missade det.

------

Så långt gick det att publicera. Då fortsätter jag redigera så får vi se om det går nu då.

-----

Nä, det är nåt fel som är trasigt. Jag skrev en annan bit, förhandspublicerade och tryckte på "fortsätt redigera" högst upp - och det var borta. Det går alltså inte att använda funktionen förhandsvisa. Då vet jag det. Det är alltså bara att spara och publicera med jämna mellanrum. Undrar om det går att redigera i den del av inlägget som jag tidigare sparat. Jag testar genom att skriva in meningen Nu blir jag arg! ca 15 rader upp, den fanns alltså inte med förut.

----

JA! det gick! Då kommer jag äntligen någon vart.

Nu måste vördade läsarna - om dom står ut med dessa olyckor - uppskatta mig för min uthållighet. Vad gör man inte för sin vänner! Nu är klockan snart 23.45 jag borde vara isäng fär lägesen!

Jag kan ju bara i korthet upprepa det jag skrev i det försvunna inlägget nämligen att nu har jag i morgon (alltså fredag om det inte hinner bli fredag innan jag är klar för då är det idag) bloggat i fyra veckor så nu kan vördade läsarna utan tvekan bilda sig en uppfattning om karaktären på den här bloggen alltså med avseende på seriositet, rolighet, gnällighet, motorcykelinnehåll mm. Här hade jag en ganska lång utläggning som jag absolut inte orkar upprepa.

I ett desperat försök att kvarhålla läsarnas intresse ännu en tid så förvarnas härmed om ämnen som kommer på bloggen inom en - hoppas jag - inte alltför avlägsen framtid:

* klimatfrågan
* kåseri om MC-kultur
* kyrkan i Konsum del 2

Här är det egentligen slut men då kommer jag på att meningen "Nu blir jag arg" som finns några rader uppifrån egentligen inte ska vara med, den har jag ju bara skrivit in senare som koll att det fungerar så nu måste jag skriva en kommenatar efter den att den inte ska vara med men ändå måste den ju få vara med annars tror ni ju inte att jag fått det att fungera!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Byt till Blogger eller Wordpress - de funkar bäst!

2008-04-25 @ 08:05:20
URL: http://lycksele.blogspot.com
Postat av: den gamle kamraten

Jaha! Så var det din tur...
Skriva långa inlägg under ganska lång tid med fikapaus har gjort att åxå jag stundom tappat hela skiten och stått där förvirrad. Där för skriver jag numera inlägg - i vart fall sådana som avses ha innehåll eller når viss grad av mångordighet - i Word för att sedan kopiera in texten i blogg.se. Därmed har jag ju åxå en bäckopp om sparfunktioner mm rapplar runt midnatt.

2008-04-25 @ 10:32:16
Postat av: den idag ännu äldre kamraten

Alltså!
Du menar väl inte att du på grund av en kvälls tekniska bloggeriproblem kastar in handduken för gott??!! Att de tröttnade just då är begripligt men det får dig väl inte att ge upp helt. Det vore ju som om man helt skulle skrota MC-åkande bara för att man fått punktering eller något annat tekniskt macklemang.
Kom igen nu Tobbe!! Så lätt brukar du inte ge upp!

2008-04-27 @ 12:55:04
Postat av: Hanna

Det ser ju lovande ut att du ändå fortsätter med bloggandet trots allt! Jag har inte skrivit på min blogg på ett tag. Jag har inte fastnat i facebook - även om det är upplagt för att göra det; ganska farligt därinne... Anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är att jag gjort en upptäckt. Och denna upptäckt påverkar en bibeltext, eller snarare; bibeltexten befäster upptäckten. Kryptiskt, va?! Jag berättar kanske mer om detta på min blogg eller i ett mejl till dig.

2008-04-27 @ 20:44:46
URL: http://hannajohnselius.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0